RE/MAX vám zajistí bydlení i financování!

Od letošního roku funguje nová značka RX Finance, pod kterou bude provozován hypotéční servis pro klienty RE/MAX. Naši profesionální makléři Vám tak budou schopni kromě výběru nemovitosti pomoci i s financováním. Vše bude probíhat při jedné schůzce bez složitého obíhání úřadů a shánění podmínek od jednotlivých bankovních domů. Od letošního roku funguje nová značka RX Finance, pod kterou bude provozován hypotéční servis pro klienty RE/MAX. Naši profesionální makléři Vám tak budou schopni kromě výběru nemovitosti pomoci i s financováním. Vše bude probíhat při jedné schůzce bez složitého obíhání úřadů a shánění podmínek od jednotlivých bankovních domů.

remax financovani
remax financovani

Za poslední dva roky se výrazně změnily podmínky pro získání hypotéčního úvěru. Vznikl nový zákon o spotřebitelském úvěru, Česká národní banka přišla se systémem regulací. Získání hypotéky již není tak jednoduché a klient musí být na novou situaci připraven. „Je to pro nás nová situace, ale oproti minulosti je mnohem složitější získat hypotéku. Zvýšila se potřeba vlastních zdrojů, banky nesmí poskytovat 100% hypotéky ale také se již více hlídá příjem domácnosti“.

Zájemcům o vlastní bydlení dále situaci komplikují také rostoucí úrokové sazby u hypotečních úvěrů. Rozhodně se nedá očekávat, že by se podmínky brzy zmírnily. Spíše naopak. Abychom našim klientům situaci usnadnili, přišli jsme se zcela novou značkou RE/MAX Finance. Pod její záštitou bude makléř schopen připravit pro klienta kompletní servis při pořizování nového domova. „Služba RX Finance umožní klientovi projednat hypotéku okamžitě a na jednom místě. Klient získá přehled o nabídkách všech bank i kompletní hypoteční servis. Nebude muset složitě shánět informace, obíhat úřady a banky. Zároveň se tím výrazně zjednoduší a zrychlí nákup nemovitosti“.

Pokud potřebujete vyřešit situaci s bydlením, neváhejte se na nás obrátit. Rádi Vám pomůžeme nejen s prodejem vaší stávající nemovitosti, ale také s kompletním vyřízením všech okolností spojených s hledáním nového domova.

Rubriky: Reality

Rychlý kontakt:

Sdílet článek:

Mohlo by vás zajímat

Podívejte se na mé další články

Výhody dlouhodobého pronájmu nad krátkodobým
Reality
8
oko

Výhody dlouhodobého pronájmu nad krátkodobým

Když vlastníte nemovitost a rozhodujete se, zda ji pronajímat krátkodobě nebo dlouhodobě, je důležité zvážit, jaký přístup je konkrétně pro vás vhodnější. Chcete…
zdenek ciboch prace maklere
Rady a tipy
5
oko

Jak vypadá práce realitního makléře?

Obsah článku Kdo je vlastně realitní makléř?Co dalšího má realitní makléř na starost? Kdo je vlastně realitní makléř? Realitní makléř je odborník,…
Výhody dlouhodobého pronájmu nad krátkodobým

Výhody dlouhodobého pronájmu nad krátkodobým

zdenek ciboch prace maklere

Jak vypadá práce realitního makléře?